Hyvää joulua!

Iso kiitos yhteistyökumppaneille ja asiakkaille kuluneesta vuodesta!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

Christmas2018

Finnish

Victor VR900 CNC-kone apuna prototyyppimallinnoksessa

 

 

 

Pystymme nyt hyödyntämään prototyyppien tekemisessä Victor VR900 CNC-konetta. Koneessa on päivitetty EdingCNC Ethernet-ohjain. CNC-koneella voi joustavasti työstää erilaisia materiaaleja, mm. alumiinia, muovia sekä puuta. 

 

Finnish

Fly Nano radio Rockin haastattelussa

Asiakkaamme Fly Nanon toimitusjohtaja Mika Suila oli Radio Rockin haastateltavana 26.10.2017. Alla linkki haastatteluun:
http://www.radiorock.fi/#!/post/59f1867a2080b0040079a43b
 
 
 

Undefined

Porsche Boxster nyt katsastettu

Suomen ensimmäinen sähköiseksi muunnettu Porsche Boxster on nyt katsastettu ja rekisteröity. Samalla saatiin päätökseen muutamia vuosia sitten alkanut projekti. 

 

Boxsterin muunnos lähti käyntiin, kun autosta poistettiin viallinen polttomoottori. Sähkömoottoriksi asennettiin Kostovin sähkömoottori. Porscheen lisättiin moottorinohjain ja akut. Kaikki materiaali saatiin hyvin sopimaan Porschen moottoritilaan ja takakonttiin. 

Finnish

Elcatista juttu Radio Yle Tampereella 24.4.2017

Aurinko paistaa, vaikka ei lämmitä. Kuitenkin sen voima lataa jo hienosti Elcatin akkuja. Tänään radiojuttu Yle Tampereella Elcat-autosta. 

https://www.facebook.com/yletampere/

http://yle.fi/radio/radiosuomi/tampere/suora/

 

 

Finnish

Pomodoro-ajanhallinta työmenetelmänä

Pomodoro-eli munakello-tekniikka 

 

Tietotekniikan alalla työskentelevälle on elintärkeää löytää keskittynyt tila, jossa aivot toimivat keskittyneesti ja vaivattomasti. Tätä tilaa voidaan kutsua sanalla ”flow”.  Kaikki muu unohtuu ja ongelmanratkaisu sujuu helposti. Työ etenee keveästi, eikä katkea. Syntyy tulosta. 

 

Finnish

New empoyee started at PalonenLABS

There has been an increasing need for our software developing services. We are happy to tell Jani Isoaho has decided to join our team!

Jani has an long experience in writing software to various industry environments. We warmly welcome Jani to join our growing team!
 
 
 
English

Uusi työntekijä PalonenLABSille!

Yrityksemme palveluiden kasvava kysyntä on jo pitkään kaivannut vahvistusta. Tiimissämme aloitti 27.3.2017 alkaen uusi työntekijä, Jani Isoaho. Janilla on pitkä kokemus ohjelmoinnista tehdasympäristöissä ja näiden asioiden parissa hän työskentelee myös meillä. 

 

Toivotamme Janin lämpimästi tervetulleeksi tiimimme! 

 

 

Finnish

Merry Christmas & Happy New Year 2017!

We wish Merry Christmas & Happy New Year 2017! 

 

English

Hyvää joulua!

Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2017! 

palonenlabs_joulukortti

Finnish

Pages

Languages